Профіль заблоковано

Блокування – це тимчасове або постійне обмеження доступу до профілю. Профілі можуть бути заблоковані з двох причин:

  • для запобігання або обмеження доступу до профілю хакерами. У такому випадку профіль на сайті блокується до тих пір, поки його справжній власник не відновить профіль самостійно або за допомогою служби підтримки.
  • через порушення правил сайту. У такому випадку профіль відновити можна тільки шляхом переговорів з Адміністрацією сервісу.

ВАЖЛИВО! Слід дотримуватися правил, а також подбати про безпеку профілю. Якщо у вас ще залишилися питання про блокування профілю, то зверніться до Служби підтримки або напишіть листа на адресу support@smart-forwarding.com, і вам постараються допомогти в найкоротші терміни.

Стаття корисна?

Ні 1

ЗАЛИШИТИ КОМЕНТАР