Активація профілю

Після реєстрації у системі SMART Connect, на електронну адресу (e-mail) користувача надсилається автоматичне повідомлення з посиланням для активації профілю.

Первинна активація профілю переводить користувача у режим обмеженої функціональності. У цьому режимі користувачеві дозволяється редагувати дані свого профілю, а також завантажити необхідні документи для персональної ідентифікації.

Після успішної перевірки Адміністрацією сайту персональних даних користувача протягом 24-48 годин, профіль переводиться у режим повної функціональності, при якому дозволені всі дії для роботи із системою та сервісом SMART Connect.

Стаття корисна?

Ні 0

ЗАЛИШИТИ КОМЕНТАР